Kezdőlap arrow Rendezvényeink
Rendezvényeink
A néptáncoktatás mindennapi problémái - beszámoló a szövetség módszertani konferenciájáról
2011. March 15.

2011. március 12-én szombaton Mezőberényben került megrendezésre a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének I. módszertani konferenciája, mely A néptáncoktatás mindennapi problémái címet kapta. Az egész napos rendezvényre a megye számos településéről érkeztek néptáncoktatók, hogy megtekintsék az előadásokat, bemutató órákat és részesei legyenek az azokat követő beszélgetéseknek, szakmai tapasztalatcserének.

Tovább...
 
III. Határ Menti Népművészeti Fesztivál
2011. March 15.

10A Békés Megyei IBSEN Oktatási, Művészeti és Közművelődési Nonprofit Kft. Kulturális Irodája, a Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége és a Sinka István Művelődési Központ szeretettel várja az érdeklődőket a III. Határ Menti Népművészeti Fesztiválra 2011. március 19-én 14 órától Vésztőn (Kossuth u. 43-47.).

Tovább...
 
Farsangi Barangolás Okányban
2011. March 1.

2011. február 26-án, szombaton második állomásához érkezett a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének vándortáncház sorozata, a Barangoló csűrdöngölő, melynek helyszíne ez alkalommal Okány volt.

Délután 14 órakor kezdődött az aprók mulatsága, melyben körtáncokat, ugrósokat táncolhattak a gyerekek és természetesen az érdeklődő felnőttek is, közben persze kézműveskedésre is módja nyílt az érdeklődőknek.

Tovább...
 
A néptáncoktatás mindennapi problémái
2011. February 11.

A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége „A néptáncoktatás mindennapi problémái” címmel szakmai konferenciát szervez Békés megyében és a dél-alföldi régióban működő néptáncoktatók és együttesvezetők részére.
A konferencia időpontja: 2011. március 12. szombat
Helyszín: Orlai Petrics Soma Kulturális Központ, 5650 Mezőberény, Fő út 4-6.
Részletek a Felhívás linkre kattintva olvashatók.

 Felhívás

Jelentkezési lap 

 
Összefogott a két "Barangoló"
2011. January 18.

2011. január 15-én 17 órai kezdettel a végegyházi művelődési házban indult útjára a Békés Megye Önkormányzata által támogatott és a Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége által szervezett Barangoló csűrdöngölő nevű vándortáncház sorozat. Az első csűrdöngölő a Barangoló Közhasznú Egyesület által szervezett végegyházi Újévi Gálaműsor záró programjaként szerepelt. Bár a névegyezés véletlen, első helyszínként talán keresve sem találtak volna jobbat a szervezők.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>

Eredmények 64 - 69 / 69