Kezdõlap
Decemberben is Batyus Táncház Békésen a Belencéressel
2016. december 5.

A közös tánc és jókedvû mulatozás decemberben sem marad el Békésen! A jó hangulatú Imre-napi Batyus Táncház után jön a folytatás. Sok szeretettel várnak minden érdeklõdõt a szervezõk.
A közös alkalmat Mahovics Tamás néptáncpedagógus vezeti, ahol közremûködnek Belencéres Néptáncegyüttes táncosai, az élõzenét pedig a Suttyomba Zenekar biztosítja.
Idõpont: 2016. december 10. (szombat) 18:00-24:00 óráig.
Helyszín: Békés, Petõfi u. 21. (A Belencéres Néptáncegyüttes próbaterme.)

További részletek  

 
"Bálban voltam boldog én"
2016. november 13.

 

A Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttes 30 éves jubileumi mûsorának címe: 'Bálban voltam boldog én' 2013 szeptembere óta Szarka Zsolt és Szarka- Gera Sára továbbra is azzal a céllal vezetik a Csaba Nemzetiségi Néptáncegyüttest, hogy minél szélesebb körben megismertessék a Kárpát-medencei nemzetiségek, azon belül is Békés megye nemzetiségének autentikus tánchagyományát, zenei világát.

Tovbb...
 
Batyus táncház Eleken
2016. november 9.

 

Tovbb...
 
Hárompróbások a Pávában
2016. november 8.

2016. 11. 11-én, 19.30-kor látható a Duna Televízió mûsorán a Fölszállott a páva televíziós tehetségkutat verseny 2. elõdöntõje, melyben a békéscsabai Hétpróbás Néptánciskola Hárompróbások csoportja is megmutatkozik. Az alábbi linkre kattintva megtekinthetõ a kis csapat adatlapja.

Hárompróbások  

 
Balkán Táncház
2016. november 8.

Tovbb...
 
Táncház a Bihar Néptáncegyüttessel
2016. november 8.

Tovbb...
 
VI. Kádár Ferenc Országos Népzene és Néptáncverseny
2016. november 8.
Tovbb...
 
Ádámok és Évák
2016. november 6.

balassi_logo.jpg

A Balassi Táncegyüttes új minõsítõ mûsorának címe Ádámok és Évák, melyet elsõként Békéscsabán tekinthetik meg az érdeklõdõk a Csabagyöngye Kulturális Központban 2016. november 12-én 19 órai kezdettel.
A táncegyüttes mûsorában egy igaznak induló, de késõbb megrontott szerelem jelenik meg, mindez a néptánc nyelvén. A Kárpát-medence legszebb táncainak ékes példáit elevenítik meg a táncosok, úgymint: Magyarózd, Bundásbokor, Bököny és Zsére falujának táncai.

Tovbb...
 
A színpadra vitt néptánc térhasználatáról
2016. november 3.

Tovbb...
 
Imre napi batyus táncház
2016. november 3.
Novemberben sem marad el Békésen a táncház, ezúttal Imre-napi Batyus Táncházba várják az érdeklõdõket.
A táncházat Mahovics Tamás néptáncpedagógus vezeti. Az este folyamán közremûködnek a Belencéres Néptáncegyüttes táncosai, az élõzenét pedig a Suttyomba Zenekar szolgáltatja.
Idõpont: 2016. november 5. (szombat) 18:00 - 24:00 óráig.
Helyszín: Békés, Petõfi u. 21. (A Belencéres Néptáncegyüttes próbaterme)
A belépés ingyenes.
A program támogatója a Nemzeti Kulturális Alap.
 
 
Összefoglaló: Fölszállott a páva - A tábor
2016. november 2.
A Páva második gyermekévadának nyári táboráról, Balatonakarattyáról jelentkezett a Fölszállott a páva október 28-i adása, melybõl megtudhatták melyik az a 48 produkció, melyek bearanyozzák az elkövetkezendõ hetek péntek estéit a Duna Televízión!

A hét területi válogatóból, határon innen és túl több mint 400 továbbjutó, azaz 48 produkció juthatott el a balatonakarattyai Páva táborba, melyben már most életre szóló barátságokkal és élményekkel gazdagodtak a gyerekek. A versenyzõk a táborban felkészültek az elõttük álló megmérettetésre és feladatra, nevezetesen arra, hogy önmagukból a maximumot kihozva hengereljék le a közönséget.

A televíziós elõdöntõbe Békéscsabáról 3 népdalénekes leányzó (János Hajnalka tanítványai) és a Hétpróbás Néptánciskola Hárompróbások csapata került be. Szurkoljunk nekik!

Részletek a mediaklik.hu-n  

 
<< Els < Elz 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kvetkez > Utols >>

Eredmnyek 89 - 99 / 351