2022. 12. 03-án kerül megrendezésre Viharsarki Táncháztalálkozó rendezvényünk az Evangélikus Sportcsarnokba. Ehhez kapcsolódóan várjuk diákok jelentkezését iskolai közösségi szolgálatra. A rendezvényhez kapcsolódó számos tevékenység közül néhány:

Rendezvény előtti napokban: pakolás, adminisztrációs és papírmunkák, teremrendezés
Rendezvény napján: pakolás, segítkezés beléptetésnél, ruhatár, információ nyújtás, csoportkíséret
Rendezvény után: pakolás, takarítás

Információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. / Boriné Kőrösi Beatrix: 30-302-3547

Amennyiben szívesen jelentkeznél hozzánk közösségi szolgálatra, a következőket kell tenned:

  • Ellenőrizd, hogy az iskoládnak van-e szerződése a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségével, mint fogadó szervezettel. Ezt az intézmények általában honlapjukon közzéteszik.
  • Ha nincs szerződés, akkor első körben egy együttműködési megállapodás kell létrejöjjön az iskolád és az egyesületünk között. Erről tájékoztatást és ehhez nyomtatványt kapsz az iskoládban.
  • Amennyiben már ez az együttműködési megállapodás meg van kötve, akkor küldj egy e-mailt szervezetünknek az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Munkatársnőnktől hamarosan egy e-mailt fogsz kapni, melyben a szükséges kapcsolattartás érdekében az alábbi adataidat fogjuk bekérni:

Neved, iskolád neve, egy kapcsolattartási e-mail cím és telefonszám, valamint szülő (gondviselő) neve,  e-mail címe és telefonszáma.

Adataidat bizalmasan kezeljük, kérünk, olvasd el az adatkezelési tájékoztatónkat:

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ