Kedves Táncosok, Pedagógusok!

Az oktatas.hu-n elérhetők a 2020/21-es tanév művészeti versenyeinek kiírásai. Az alábbiakban összefoglaltuk az alapfokú művészeti iskolák néptánc tanszakait érintő tudnivalókat:

ESEMÉNYNAPTÁR

A kialakult járványhelyzetre való tekintettel az EMMI Köznevelésért Felelős Államtitkársága és a szakmai szervezetek egyetértésével az alapfokú művészeti iskolák, valamint a művészeti szakképzést folytató szakgimnáziumok tanulói részére meghirdetett művészeti versenyek lebonyolítási rendjének változását az alábbi tájékoztatók tartalmazzák:

Tájékoztató a zenei és táncművészeti ágakhoz tartozó versenyek lebonyolítási rendjének változásáról – a versenyeken való részvételhez szükséges nyilatkozatok: nyilatkozat

Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről

KIÍRÁS: VII. Országos Néptáncverseny (Szóló és Páros)

VERSENYSZABÁLYZAT: Az oktatási és kulturális miniszter közleménye „Az országos szervezésű művészeti tanulmányi versenyek versenyszabályzata" közzétételéről

NEVEZÉS

Nevezés a regionális válogatókra:2021. március 5-ig.
A nevezés módja: A versenykiírás mellékleteként megjelenő – az Oktatási Hivatal, illetve a területi válogatót rendező iskola honlapjáról letölthető – nevezési lap használata kötelező! A nevezési lapokat postai és elektronikus úton a regionális válogatót rendező iskolának kell megküldeni. A nevezési laphoz kérjük mellékelni a KIR-ből kinyomtatott tanulói jogviszony igazoló lapot. Minden versenyző a diákigazolványát hozza magával a versenyre.

Nevezési lapok (szerkeszthető formátumban)

Teljes tájékoztató: Oktatási Hivatal (oktatas.hu)