A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége Közhasznú Egyesület együttműködve a Végvár Táncegyüttessel és a Gyulai Erkel Ferenc AMI közreműködésével 2024-ben meghirdeti a Békés Megyei Gyermek- és Kisegyüttesek Találkozóját, melyre szeretettel várjuk a Békés megyében működő együttesek jelentkezését. (A találkozóra a határon túlról is szeretettel várunk együtteseket.)

A találkozó időpontja: 2023. május 18. - Szombat
Helyszín: Erkel Ferenc Általános Művelődési Központ, 5700 Gyula, Göndöcs-kert, Béke sgrt. 35.

A rendezvényen fellépők szakértő zsűri előtt egy minősítő rendszer keretében mutathatják be produkcióikat. A megyei találkozó végén a csoportok minősítésben részesülnek: Kiemelt arany – Arany – Ezüst – Bronz minősítésben. A legjobb produkciók – az erre a munkára felkért zsűri tagok javaslata alapján – meghívást kaphatnak a Gyulán megrendezésre kerülő Körös-völgyi Sokadalom fesztiválon való szereplésre. A találkozóra jelentkezni csoportonként egy produkcióval lehet, egy-egy produkció maximális időtartama 9 perc. Az idei évben is különösen fontosnak tartjuk, hogy a rendezvénynek ne a verseny, hanem a találkozó jellege domináljon. Legfőbb célunk, hogy a résztvevők remekül érezzék magukat, természetesen lehetőségük legyen színpadi produkciót bemutatni és értékelést kapni, de mindenekelőtt lehetőség nyíljon egymást megismerni, barátságokat kötni és a néptánc és népművészet adta tevékenységek által egy igazán kellemes szombati napot eltölteni.

A bemutatókhoz zenekari kíséretre központi zenekar áll rendelkezésre, melynek költségeit a szövetség állja.

A találkozó fogadott zenekara a Suttyomba Zenekar, a zenei anyagokat 2024. április 26-ig kérjük elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

JELENTKEZÉS

A találkozóra jelentkezni az alábbi linkhez tartozó űrlap kitöltésével lehet.

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2024. április 26.

Jelentkezés előtt kérjük figyelmesen olvassa el adatkezelési tájékoztatónkat!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

NEVEZÉSI DÍJ

Nevezési díj: 5.000,- Ft/csoport. Amennyiben nem tagjai a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének, abban az esetben a Nevezési díj: 8.000,-Ft/csoport.

A befizetés átutalással a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének Takarékbank 53900052 - 12011351 számlaszámára lehetséges. A megjegyzésbe kérjük az együttes(ek) nevének és a BMGYKT 2024 kifejezés feltüntetését!

A részvételi díjként befizetett összegről az egyesület számlát állít ki, így a jelentkezési űrlapon a számlázási cím megadása kötelező. Kérjük, hogy a számlázási cím és a befizető ugyanaz legyen, mert csak a banki utalásnál szereplő befizető nevére tudjuk a számlát kiállítani. (Tehát, ha a számlát valamely szervezet, vagy cég nevére kéritek, akkor az utalás is a szervezet, vagy cég számlájáról érkezzen, és érvényes ez a magánszemélyek számára kiállított számlák esetén is.) 

FIZETÉSSEL UTALÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a jelentkezés a nevezési díj beérkezésétől érvényes!

A részletes programról a jelentkezők e-mailben május elején értesülnek.

További információ:

- fizetés, számlázás: Siklósi Viktória Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- egyéb: Farkas Lilla Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk!

LETÖLTHETŐ FELHÍVÁS PDF

Szervező: Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége KHE,

Együttműködő partnerek: Gyulai Erkel Ferenc AMI, Végvár Táncegyüttes

Támogatónk: