Szeretettel ajánljuk figyelmébe minden kedves érdeklődőnek az alábbi kulturális programot: 2021. október 21-én 19:00 órakor kerül megrendezésre a Szlovák Állami Népi Együttes Gálaműsora, a békéscsabai Csabagyöngye Kulturális Központ Hangversenytermében.

A műsor Szlovákia több régiójából származó táncokból és dalokból álló reprezentatív program 80 percben, melyet zenekar kísér. A Szlovák Állami Népi Együttes több mint hetven éves fennállása óta már minden kontinensen képviseltette magát műsoraikkal, népszerűsítve színes kultúrájukat, tánchagyományukat.

Az előadásra 1600.- forintos helyre szóló jegyek vásárolhatóak a www.ticketportal.hu webes felületen és személyesen a Csabagyöngye Kulturális Központ információs pultjánál. Az előadás a diákok és nyugdíjasok számára kedvezményesen, 500.- forintos jeggyel látogatható, mely jegyeket a Csabagyöngye Kulturális Központ információs pultjánál személyesen lehet megváltani. A kulturális központban hétfőtől szombatig, 12:00 órától 20:00 óráig lehet jegyet vásárolni. Reméljük felkeltettük érdeklődését és megtekinti ezt a lendületes és látványos táncelőadást!

 

Információ:

Csikós Nóra – közösségszervező, Csabagyöngye Kulturális Központ
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
telefon: 0620-269-23-01