Kedves Táncosok, Zenészek, Együttesvezetők!
2022. június 24-26-ig, Gyulán a Várkertben Körös-völgyi Sokadalom, melynek részeként kerül megrendezésre a Békés Megyei Táncosok Találkozója és este a Tószínpadon pedig a Gálaműsor.

A Békés Megyei Néptáncgálát Hankó Tamás, A Békés Megyei Táncosok Találkozóját pedig Boriné Kőrösi Beatrix szerkeszti. Kérdés esetén hozzájuk fordulhtatok, az alábbi elérhetőségek valamelyikén: (Hankó Tamás: 30/585-7754 Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Boriné Kőrösi Beatrix: 30/238-4488; 30/302-3547; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

A rendezvényen közreműködő zenekarok:

Békés Megyei Néptáncgála: Talléros Zenekar: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Békés Megyei Táncosok Találkozója: Ludas zenekar: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (ennek a beosztását a jelentkezések után tudom elkészíteni.)

Kérjük, hogy minélinél hamarabb küldjétek el a zenéket a zenekaroknak! Határidő: 2022. június 13.

Amennyiben az együttes részt kíván venni a fesztiválon, kérjük töltsék ki az űrlapot.

Határidő 2022. június 12 vasárnap!

A jelentkezéshez szükséges linkek:

Békés Megyei Néptáncgála jelentkezés:

https://docs.google.com/forms/d/1kj_uicOaW5t4cOmgUc6-DkfVtFnQCZz25bIRAaE2i44/edit

Békés Megyei Táncosok Találkozója jelentkezés:

https://forms.gle/rSQXKJo4Pp56P2SbA