Kedves Diákok!

Egyesületünk, a Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége Közhasznú Egyesület, olyan szervezet, mely lehetőséget kínál a középiskolás diákok számára az iskolai közösségi szolgálat (IKSZ) teljesítésére.

Röviden a közösségi szolgálatról:
A közösségi szolgálat célja a helyi közösségek javát szolgáló tevékenység elvégzése. 2016. január 1-jétől kötelező érettségi előfeltétel iskolai közösségi szolgálat keretében 50 órát teljesíteni. Az 50 óra teljesítésére a 9. évfolyamtól van lehetőség.Az egyhuzamban végezhető tevékenységek ideje 1 napon belül:
- szorgalmi időszakban 3 óra,
- hétvégén, illetve tanszünetben 5 óra.

Egyesületünk tevékenységi köre az alábbi területeket érinti: 

  • oktatási,
  • kulturális és közösségi.

Szervezetünk tevékenységéről részletesebb leírást az alábbi linken találsz: https://bmnsz.hu/index.php/bemutatkozas és https://www.bmnsz.hu/index.php/rendezvenyek 

Amennyiben szívesen jelentkeznél hozzánk közösségi szolgálatra, a következőket kell tenned:

  • Ellenőrizd, hogy az iskoládnak van-e szerződése a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségével, mint fogadó szervezettel. Ezt az intézmények általában honlapjukon közzéteszik.
  • Ha nincs szerződés, akkor első körben egy együttműködési megállapodás kell létrejöjjön az iskolád és az egyesületünk között. Erről tájékoztatást és ehhez nyomtatványt kapsz az iskoládban.
  • Amennyiben már ez az együttműködési megállapodás meg van kötve, akkor küldj egy e-mailt szervezetünknek az: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Munkatársnőnktől hamarosan egy e-mailt fogsz kapni, melyben a szükséges kapcsolattartás érdekében az alábbi adataidat fogjuk bekérni:

Neved, iskolád neve, egy kapcsolattartási e-mail cím és telefonszám, valamint szülő (gondviselő) neve,  e-mail címe és telefonszáma.

Adataidat bizalmasan kezeljük, kérünk, olvasd el az adatkezelési tájékoztatónkat:

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ