Kedves Együttesvezetők, Táncosok!
A Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége Közhasznú Egyesület együttműködve a Körösmenti Táncegyüttes Alapítvánnyal és az Kállai Ferenc Kulturális Intézménnyel 2023-ban meghirdeti a Békés Megyei Gyermek- és Kisegyüttesek Találkozóját,

melyre szeretettel várjuk a Békés megyében működő együttesek jelentkezését. (A találkozóra a Dél-alföldi régióból is szeretettel várunk együtteseket, de erre sajnos csak korlátozott számban van lehetőségünk).

A találkozó időpontja: 2023. május 20. - Szombat
Helyszín: Kállai Ferenc Kulturális Intézmény, 5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos u. 9.

A rendezvényen fellépők szakértő zsűri előtt egy minősítő rendszer keretében mutathatják be produkcióikat. A megyei találkozó végén a csoportok minősítésben részesülnek: Kiemelt arany – Arany – Ezüst – Bronz minősítésben. A legjobb produkciók – az erre a munkára felkért zsűri tagok javaslata alapján – meghívást kaphatnak a Gyulán megrendezésre kerülő Országos Gyermektánc Fesztiválon való szereplésre. A találkozóra jelentkezni csoportonként egy produkcióval lehet, egy-egy produkció maximális időtartama 9 perc.

A bemutatókhoz zenekari kíséretre központi zenekar áll rendelkezésre, melynek költségeit a szövetség állja. A fesztivál fogadott zenekara a Suttyomba Zenekar, a zenei anyagokat 2022. április 28-ig kérjük elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre.

A teljes felhívás az lábbi linken megtalálható:

FELHÍVÁS

Jelentkezés a Találkozóra

A találkozóra jelentkezni az alábbi linkhez tartozó űrlap kitöltésével lehet. Az űrlap kitöltése előtt, kérjük figyelmesen elolvasni adatkezelési tájékoztatónkat!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

JELENTKEZÉS

Jelentkezési határidő: 2023. április 27.

Nevezési díj: 5.000,- Ft/csoport. Amennyiben nem tagjai a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének, abban az esetben a Nevezési díj: 8.000,-Ft/csoport. A befizetés átutalással a Békés Megyei Néptáncosok Szövetségének Takarékbank 53900052 - 12011351 számlaszámára lehetséges. A megjegyzésbe kérjük az együttes(ek) nevének feltüntetését.

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A részletes programról a jelentkezők e-mailben május elején értesülnek.

 További információ:

- rendezvény helyszínéhez kapcsolódó kérdésekben: Kovács Sándor Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  

- fizetés, számlázás: Siklósi Viktória Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

- egyéb: Farkas Lilla Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Mindenkinek eredményes felkészülést kívánunk!

Szervező: Békés Megyei Néptáncosok Szövetsége KHE,

Együttműködő partnerek: Körösmenti Táncegyüttes Alapítvány, Kállai Ferenc Kulturális Intézmény

Támogatónk: